Plan hieronder jouw gratis adviesgesprek

In een half uur hebben wij samen helder welke factoren de kwaliteit van jouw (of jullie) liefdesleven in de weg staan, en heb jij duidelijk wat er moet gebeuren om deze aan te pakken voor een gezonde stabiele relatie. 

#1 Therapeut & Mentor naar een gezonde stabiele relatie: Dirk Delisse

De liefde kent helaas veel te veel twijfel, ontevredenheid, pijn en verdriet. Ik vind dat iedereen minimaal een bovengemiddelde liefdesrelatie vol liefde, vertrouwen en stabiliteit verdient. En ik weet dat, en hoe, dit haalbaar is. En daar ga ik voor.

Malcolm Gladwell stelt dat als je 10.000 uur in iets investeert, je het niveau van een professional bereikt. Nou, bij deze. Na 15 jaar in het vak, opgeleid in o.a. de systeem-, schema-, acceptance and commitment-therapie, 10.000+ transformatiesessies verder en ruim duizend mensen tegenover mij gehad, durf ik mezelf een professional te noemen.

Je vindt me regelmatig in Parijs, de stad van de liefde, voor de liefde met mijn Franse partner van mijn dromen. Met Nederland als basis en tripjes naar ons liefdes appartement op Tenerife, leven we wat ik doceer: vrijheid in geborgenheid.

Een gezonde stabiele relatie is weggelegd voor iedereen, mits jij hierin gaat geloven en ervoor gaat kiezen.

Plan nu je liefdesadvies in.